Főoldal / Desszertek / Sárgabarackos lepény

Sárgabarackos lepény

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sárgabarackos lepény

Sárgabarackos lepény

Hozzávalók:

  • 25 dkg vaj
  • 30 dkg liszt
  • 20 dkg cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • 1csomag vaníliás cukor
  • 4 tojás
  • 5 dkg dió
  • 5 dkg csokoládé
  • 1 ek. rum
  • A tetejére felezett sárgabarack és porcukor a szóráshoz.
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 8 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Normál Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

Az olvasztott vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojásokkal habosra keverjük.
A lisztet összekeverjük a sütőporral és a vajas keverékhez adjuk.

Hozzákeverjük a darabolt diót és csokoládét és a rumot.
Egy kivajazott tepsibe simítjuk, majd elhelyezzük rajta a felezett barackokat.

200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. (gázsütő 3. fokozat)
Tálalás előtt porcukorral meghintjük.

Értékeld a receptet

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére