Sárgadinnye krémleves őszibarackkal
Hozzávalók:
Díszítés:
|
|
Elkészítés:
A dinnyét kétfelé vágjuk,magját kivesszük.
A sárgadinnyéből karalábé vájóval 10-15 gombócot kivágunk és félretesszük. Kockára is lehet vágni akinek nincs karalábé vájója.
A többi dinnyét felkockázzuk.Az őszibaracknak a héját lehúzzuk és ezt is összedaraboljuk. Összeturmixoljuk mindkettőt.
Beleöntjük a habtejszínt a vaníliaaromát és összekeverjük.
Ízesíthetjük még cukorral vagy mézzel,ez a dinnye édességétől függ. Ebbe most nem kellett.
Tányérba szedjük és a kis dinnye gombócokból teszünk bele levesbetétnek.
Ízlés szerint tejszínhabbal és mentalevéllel díszítjük.