Serpenyőben sült királyrákos tésztaétel
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Vágjuk fel a zöldségeket. Az újhagymát karikákra, a paprikát csíkokra, kukoricát, bébi cukkinit karikákra. Tisztítsuk meg a fokhagymákat és préseljük át fokhagymanyomón.
A fokhagymát tegyük a csilivel és egy evőkanálnyi olajjal együtt a forró serpenyőbe.
Egy percnyi pirítás után, adjuk hozzá a rákokat, majd pirítsuk meg őket. Adjuk hozzá a zöldségeket, a szójaszószt és az édes csili szószt. Fedjük le és pároljuk 2 percig fedő alatt.
Vegyük le a fedőt, adjuk hozzá a tésztát, és ha szükséges 1 dl vizet is, majd keverjük jól össze az egészet. Fedjük le újra, és hagyjuk párolódni 2 percig.
Kóstoljuk meg, és ha szükségesnek érezzük sózzuk, borsozzuk.
Tálaláskor szórjuk meg az apróra vágott petrezselyem zölddel és kínáljunk mellé lime cikkeket.
Jó étvágyat!
nutsnroll.blogspot.co.uk