Spagetti baconnel zöldspárgával és sajttal
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A spárga végeit levágom, majd harmadolom, cukros, sós vízben felteszem főni.
A bacont hosszában kettévágom, felszeletelem,. a fokhagymát aprítom
Egy serpenyőbe öntök kevés olajat, teszek rá vajat, belerakom a bacont, a fokhagymát, s a megfőzött zöldspárgát, fűszerezem.
Közben felteszem a spagettit főni.
Amikor a bacon és a spárga már átpirult, kiveszem a a spárga csúcsokat, a többire rászedem a tésztát, merek rá a főzőléből, öntök rá fehérbort, szórok rá vagdalt petrezselymet, összekeverem, tálalok.
A tányérra szedek a tésztából, rászórom a spárgacsúcsokat, diót, rámorzsolom a juhsajtót, reszelek rá trappistát, díszítem petrezselyem levéllel.