Spanyol omlett
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A krumplikat megpucolom, a hagymát és a paprikákat karikára vágom, a fokhagymát és a petrezselymet aprítom.
Egy serpenyőben olajat hevítek, beleteszem a hozzávalókat, s lefedve párolom, időnként megmozgatom a serpenyőt.(A keverést mellőztem, nem akartam összetörni a zöldségeket.)
Közben a tojásokat felverem, öntök hozzá tejet, fűszerezem, összekeverem.
Amikor a zöldségek már megpuhultak, ráöntöm a tojást, időnként megkeverem, rázogatom, a széleit spatulával egyengetem.
Amikor már megszilárdult, kicsúsztatom egy tányérra. Díszítem koktél paradicsommal és petrezselyemzölddel.
Házi fehér kenyeret ettem , s vörösbort ittam hozzá.