Főoldal / Vegetáriánus / Spárgababos krumplipürés kiscsibe

Spárgababos krumplipürés kiscsibe

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Spárgababos krumplipürés kiscsibe

Spárgababos krumplipürés kiscsibe

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 0.5 kg zöldbab
  • 2 dl tejföl
  • só ízlés szerint
  • 2 db fekete olajbogyó
  • 1 közepes db sárgarépa
  • 0.25 közepes db paprika
  • 1 csokor kapor
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük.
Spárgababot feldaraboljuk, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és kikeverjük a megfőtt burgonyával és a tejföllel.

Egy adagot tányérra halmozunk, és kiscsibe formát alakítunk ki belőle.
Kettévágott olajbogyó lesz a szeme, paprika a szárnya, a taraja és a csőre.

A sárgarépát megtisztítjuk, felkarikázzuk, virágformát alakítunk ki belőle, és a kaporra helyezzük.

Köretként, sültek mellé is tökéletes.

Értékeld a receptet

Salamon Csilla (5 Recept)

Szeretek sütni-főzni,kimondottan kreatív ételeket.


Szólj hozzá!

A lap tetejére