Spenótos tészta
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Főzzük meg a tésztát, enyhén sós vízben. A spenótot pároljuk meg a tejszínben, sózzuk, borsozzuk és adjunk hozzá fokhagymát. Az egészet turmixoljuk teljesen krémesre, majd keverjük bele a leszűrt tésztát. Jól keverjük össze, majd fedjük le, és tegyük félre.
A pulyka kolbászokat nyomjuk ki a héjukból, hogy kis “hurkákat” kapjunk. Egyenlő, kb 2 cm-es darabokra van szükségünk. Ha ezzel megvagyunk egy kevés olívaolajon süssük meg minden oldalukat. Mialatt sülnek, vágjuk félbe a paradicsomokat, majd adjuk a húshoz. Sózzuk, borsozzuk. Ha a hús teljesen megpuhult már tálalhatunk is.
Tálaláskor ne felejtsük el a frissen reszelt parmezánt. Jó étvágyat!