Sült csirke zöldség ágyon
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirke húst megmossuk, sóval borssal bedörzsöljük, olajos tepsibe rakjuk, mellé a felaprított hagymákat,fél pohár vizet, majd fóliával letakarva készre pároljuk.(ízlés szerint fűszersóval is ízesíthetjük)
Közben a megtisztított karikára vágott répákat olíva olajon megdinszteljük.
A salátát megmossuk leszárítjuk, tálra rakjuk, majd meglocsoljuk kevés alma ecettel. Három evőkanál tejfölt elkeverünk sóval, és a salátára locsoljuk.Ráhalmozzuk a répát, és megszórjuk aprított petrezselyemmel.
A megsült csirkéről levesszük a fóliát és hagyjuk pirulni. Ha elkészült,a zöldségek tetejére halmozzuk, és petrezselyemmel díszítjük.
Tipp / megjegyzés:
A saláta mindegy milyen, mindegyik finom hozzá.
Beküldő: Maja