Főoldal / Sertés ételek / Sült hús áfonyadzsemmel

Sült hús áfonyadzsemmel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült hús áfonyadzsemmel

Sült hús áfonyadzsemmel

Hozzávalók:

  • 4 szelet tarja (személyenként egy szelet)
  • só, bors
  • liszt

A sütéshez:

  • 1 dl olaj

A tálaláshoz:

  • hasáb burgonya
  • áfonyadzsem (lehetőleg házi)
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A húst kiklopfoljuk, majd sózzuk-borsozzuk és megforgatjuk a lisztben.

Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a hús szeletek mindkét oldalát arany barnára sütjük benne. (ne süssük túl mert akkor kiszárad és rágós lesz)

Hasáb burgonyával és házi áfonyadzsemmel tálaljuk.

Egyszerű, gyors és finom ebéd vagy vacsora.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére