Főoldal / Szárnyas Ételek / Sült kacsacomb hagymás krumplipürével

Sült kacsacomb hagymás krumplipürével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült kacsacomb hagymás krumplipürével

Sült kacsacomb hagymás krumplipürével 2

Hozzávalók:

  • 3 db kacsacomb
  • 3 db burgonya
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • vaj
  • 1/2 vöröskáposzta
  • 3 db sárgabarack befőtt
  • 3 tk áfonya lekvár
  • olívaolaj
  • 1 db lilahagyma
  • vörösborecet
  • őrölt
  • fekete bors
  • köménymag
  • 1 tk cukor
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A kacsacombokat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, és beteszem a hűtőbe.

A káposztát vékonyra vágom, egy serpenyőben olajon, köménymagon, vörösborecettel megpárolom.

A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, összetöröm, és kevés vajjal összekeverem. Egy serpenyőben az aprított hagymát, fokhagymával üvegesre párolom, majd a krumplit hozzáadva átpirítom.

A kacsacombokat mindkét oldalukon megsütöm.

A kacsacombot, a hagymás krumplipürével, párolt vöröskáposztával, illetve sárgabarack befőttel és áfonyalekvárral tálalom.

Tipp / megjegyzés:
Egyik kedvencem, a kacsacomb.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére