Sült kacsacomb káposztával almával
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A kacsacombot bepácolom, bedörzsölöm a fokhagymával, sózom, borsozom, meglocsolom az olívaolajjal, ráteszem a rozmaring és kakukkfűágakat, egy jól záródó edényben beteszem a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap egy serpenyőben, fedő alatt elkezdem sütni. Időnként megfordítom és meglocsolom a szafttal.
Közben a krumplikat előfőzöm, a káposztát lereszelem. Az almát kicsumázom, négybe vágom, félreteszem.
Egy serpenyőben a köménymagot megpirítom, megszórom cukorral, karamellizálom.
Ráteszem a káposztát, sózom, borsozom, meglocsolom az ecettel és megpárolom.
A krumplikat megsütöm.
Amikor a kacsa megsült, a káposztával az almával és a burgonyával tálalom.
Tipp / megjegyzés:
Majdnem hagyományos kacsacomb.