Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

        
        
        
Hozzávalók:
- 2 db sütnivaló kolbász
 
- 1 szelet füstölt szalonna
 
- 5 db krumpli
 
- kacsazsír
 
- 2 db paradicsom
 
- 1 db csípős hegyes paprika
 
- 5 fej gomba
 
- só
 
- őrölt fekete bors
 
 
 | 
| Elkészítési idő: | 
45 perc | 
Fogyókúrás: | 
nem | 
 
| Költség: | 
500-1000 FT | 
Vegetáriánus: | 
nem | 
 
| Adagok: | 
2 főre | 
Gluténmentes: | 
igen | 
 
| Nehézség: | 
Nagyon egyszerű | 
Laktózmentes: | 
igen | 
 
 
  | 
Elkészítés:
A krumplit megfőzöm, megpucolom. Egy serpenyőbe teszek zsírt, a krumplit beleszeletelem.
A kolbászokat ráteszem, megszurkálom. A paradicsomot, paprikát félbevágom, a gombáknak levágom a törzsét, belehelyezem a serpenyőbe.
A szalonnát bevagdalom, a krumplikra helyezem, fűszerezem.
Megsütöm, tálalom.
 Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.