Főoldal / Egytálételek / Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

Hozzávalók:

  • 2 db sütnivaló kolbász
  • 1 szelet füstölt szalonna
  • 5 db krumpli
  • kacsazsír
  • 2 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 5 fej gomba
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A krumplit megfőzöm, megpucolom. Egy serpenyőbe teszek zsírt, a krumplit beleszeletelem.

A kolbászokat ráteszem, megszurkálom. A paradicsomot, paprikát félbevágom, a gombáknak levágom a törzsét, belehelyezem a serpenyőbe.

A szalonnát bevagdalom, a krumplikra helyezem, fűszerezem.

Megsütöm, tálalom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére