Főoldal / Egytálételek / Sült kolbász krumpliágyon

Sült kolbász krumpliágyon

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült kolbász krumpliágyon

Sült kolbász krumpliágyon

Hozzávalók:

  • 3 db sütnivaló kolbász
  • 6 db krumpli
  • libazsír
  • őrölt fekete bors
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes erős paprika
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, és belekarikázom egy serpenyőbe, melybe zsírt tettem.

Minden réteget fűszerezek.

Ráteszem a kolbászokat, villával megszurkálom.

Közé, mellé szeletelem a paradicsomot, a kettévágott paprikát.

A zöldségeket is megsózom, teszek rá egy kevés zsírt, és beteszem a sütőbe. Megsütöm.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére