Főoldal / Szárnyas Ételek / Sült libamáj

Sült libamáj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült libamáj

Sült libamáj

Hozzávalók:

  • 15 dkg libamáj 
  • tej
  • 1/2 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg libazsír
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • zsemle
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 1 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A májat megpucolom, beteszem egy tálkába, öntök rá tejet,  és beteszem egy éjszakára a hűtőbe.

Másnap egy serpenyőben zsírt olvasztok, belehelyezem a lecsepegtetett májat, mellérakom a négybe vágott fokhagymát, és a kettévágott vöröshagymát.

Jól átsütöm mindkét oldalán, kb 15 perc alatt.

A végén fűszerezem, sóval borssal.

Én zsemlével, a sült hagymával és savanyúsággal fogyasztottam, de fogyasztható más, tetszés szerinti körettel is.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére