Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Szilveszteri patkó hidegtál

Szilveszteri patkó hidegtál

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szilveszteri patkó hidegtál

Szilveszteri patkó hidegtál

Hozzávalók:

  • 1 nagy dobozos tejföl
  • 1 tubus majonéz
  • 3 db nagy burgonya
  • 2 pár virsli
  • 1 csomag zöld borsó
  • 2 db hagyma
  • 1 dl étolaj
  • só, bors
  • pritamin paprika
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tejfölt és a majonézt az olajjal alaposan össze keverjük majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

A burgonyát apró kockára vágjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük, lecsepegtetjük, és hozzáadjuk a majonézhez.

A borsót puhára főzzük, a virslit apróra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk, a majonézhez adjuk őket, és alaposan összekeverjük.

Patkó formára alakítjuk és vékonyra szeletelt pritamin paprikával díszítjük.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére