Színes szelet Edit konyhájából
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A mázhoz:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk . 4 részre osztjuk és cipót formázunk belőlük.
4 lapot sütünk belőlük egy kb. 34×23 cm -es tepsi hátoldalán.
Világosra sütjük. 180 fokon 10-12 perc alatt.
A pudingokat felfőzzük a cukros tejben, majd még melegen beletesszük a margarint és elkeverjük. A lapokat tetszés szerinti sorrendben megtöltjük a még meleg krémmel.
A máz hozzávalóit egy fém tálba tesszük és vízgőz felett addig kevergetjük míg besűrűsödik.
Gyors mozdulatokkal a sütemény tetejére öntjük és széthúzzuk rajta. Vigyázzunk, mert gyorsan megköt.
Pár órát pihentetjük majd szeletelve kínáljuk.