Sztracsatella szelet
Hozzávalók:
A krémhez:
|
|
Elkészítés:
Tipp / megjegyzés:
Az egész tojásokat felverem a cukorral, olajjal,vízzel,csipet sóval , amíg jó habos lesz ekkor hozzáadom a lisztes sütőport kettő felé osztom, a fele masszához hozzákeverem a kakaóport.
Sütőpapiros sütőlapon 160-170 fokon külön-külön megsütöm.
Amikor megsültek két -két egyforma lapra vágom fel.
A pudingot a tejjel és a cukorral megfőzöm,és egy fél csomag főzés nélküli zselatint még melegen hozzákeverek.
Majd kihűtöm, és hozzáadom a narancs reszelt héját és levét.
A tejszínhabot felverem, és a kihűlt pudingba a felét belekeverem. Ha kihűlt a krém a csokoládét belereszelem.
Ezzel a krémmel a lapokat megtöltöm.
A tetejét tejszínhabbal és reszelt csokival díszítem.