Főoldal / Sertés ételek / Teknősbéka darált húsból

Teknősbéka darált húsból

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Teknősbéka darált húsból

Teknősbéka darálthúsból

Hozzávalók:

  • 50dkg darált hús
  • 3 tojás
  • só,bors
  • petrezselyem zöldje
  • fokhagyma
  • zsemlemorzsa
  • virsli
  • császárszalonna
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

Összegyúrom a hozzávalókat, mintha fasírtot készítenék csak kicsit keményebbre ezért kell a zsemlemorzsa, hogy jól lehessen formázni, ne legyen lágy.

A masszát 4 felé osztom megformázom a teknőc testét, aztán belehelyezem a lábait, fejét,végül császárszalonnába csavarom.

Sütőpapíron, 150 fokon szép pirosra sütöm, 35-40 percig

Teknősbéka darált húsból 3.00/5 (1 értékelés)

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére