Főoldal / Sertés ételek / Töltött dagadó III

Töltött dagadó III

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött dagadó III

Töltött dagadó

Hozzávalók:

  • 1 kg-os dagadó
  • 30 dkg darált hús
  • 1 áztatott zsemle
  • 1 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 fej gomba
  • 2 tojás
  • petrezselyem zöld
  • bors
  • ételízesítő
  • pirospaprika
  • zöldségek
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A darált húshoz keverem az apróra vágott hagymát és a fokhagymát.

A többi hozzávalót is beletéve jól összedolgozzuk és a dagadóba töltjük.

A dagadót spárgával összekötöm.

A kuktában zöldségeket vágok tetszés ízlés szerint beleteszem a dagadót feltöltöm vízzel és 20 percet főzöm.

Mikor kész kiveszem a kuktából egy tepsibe teszem és 160 fokon kb 30 perc alatt szép pirosra sütöm.

A zöldségeket összeturmixolom ebből lesz a szósz!

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére