Triplán csokis süti
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
Bekeverjük a piskótatésztát, majd kétfelé osztjuk.
Az egyik felébe ét csokit, a másik felébe fehér csokit reszelünk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe felváltva fehér és barna csíkokat öntünk a tésztából két sorban.
A második sort ellentétesen kezdjük. Ahová fehér csík került, a tetejére barnát öntsünk. Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
A Rama margarint habosra keverjük négy evőkanál porcukorral. A pudingot megfőzzük a tejjel és négy evőkanál porcukorral. Hagyjuk hűlni.
Ha a puding már csak langyos, apránként a Rama margarinos krémhez keverjük.
A piskótát lapjával félbe vágjuk, megkenjük a krémmel.
Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, belekeverjük a tejet és az olajat.
Bevonjuk vele a piskóta tetejét. Hűtőbe tesszük egy órára.
Jó étvágyat kívánok hozzá!