Túrókrémes fatörzs
Hozzávalók:
A töltelékhez:
A tetejére:
A díszítéshez:
|
|
Elkészítés:
A tojás sárgáját, 1 kanál cukorral, és a vízzel kikeverem.
A tojás fehérjét a maradék cukorral habbá verem.
A sárga masszába a habot óvatosan belekeverem. A végén a sütőporos, kakaóporos, lisztet adom hozzá.
Sütőpapiros sütőlapon megsütöm 170-180fokon.
Amikor kihűlt, a papírt lehúzom róla.
Elkészítem a krémet:
A túrót, cukorral, tejföllel, 1 citromlevével kikeverem.
A tejszínes pudingot a tejjel, cukorral megfőzöm.
Amikor kihűlt a túrókrémmel összekeverem, és a lapot megtöltöm vele.
Feltekertem, és tetejét bevonom a margarinnal és olajjal megolvasztott csokoládéval.
Kókusszal és marcipánnal díszítem.