Túróval töltött zöldségek bacon-ben
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A krumplikat héjában félig megfőzöm. Az aprított hagymákat olívaolajon megdinsztelem.
A paprika alját levágom, hogy egyenesen álljon, a tetejét levágom, magházát eltávolítom. A paradicsomokat megskalpolom, belsejüket kivágom. A gombák törzsét eltávolítom.
Egy tálba beteszem a túrót, rá a dinsztelt hagymát, az aprított paradicsom belsejét, a paprikát, a gombát, a petrezselymet, a medvehagymát, a chilit, majd beleütöm a tojást, fűszerezem és összekeverem.
Egy nagy serpenyőbe öntök kevés olívaolajat, beleállítom a zöldségeket, betekerem őket baconnel, majd megtöltöm a túrós töltelékkel.
Beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe.
Lereszelem a sajtot, és fél óra elteltével a zöldségekre szórom, majd tovább sütöm még 15 percig.
Jó étvágyat kívánok!