Főoldal / Hal ételek / Vajas diós sült pisztráng

Vajas diós sült pisztráng

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Vajas diós sült pisztráng

Vajas diós sült pisztráng

Hozzávalók:

  • 2 db pisztráng
  • 10 dkg tört dió
  • 2 ek. vaj
  • 2 ek. étolaj
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
  • 1 db citrom leve
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 2000-2500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A pisztrángot megmossuk, szárazra töröljük és beirdaljuk. Sózzuk, borsozzuk és a beirdalt résekbe beletöltjük a tört diót úgy, hogy tele legyen a nyílás.

A vajat az olajjal egy serpenyőben felhevítjük és berakjuk a halat.
Megsütjük az egyik oldaláról, majd megfordítjuk és megsütjük a másik oldaláról is.
Pár perc alatt kész a nagyom finom dióízű pisztráng.

Megcsepegtetjük citrommal és ízlés szerinti salátával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá.

Értékeld a receptet

Izabela Ráczová (67 Recept)

Nagyon szeretek főzni, sütni,és befőzni. Ismerem a konyha titkait, örömét és a csalódásait is. Nagyon szeretek új recepteket készíteni.


Szólj hozzá!

A lap tetejére