Főoldal / Desszertek / Vodkás szilva és ribizli kehely

Vodkás szilva és ribizli kehely

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vodkás szilva és ribizli kehely

Vodkás szilva és ribizli kehely 2

Hozzávalók:

  • 4 db szilva
  • 5-6 füzér ribizli
  • 1 tk cukor
  • 5 cl vodka
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 1 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A gyümölcsöket alaposan megmosom.

A szilvákat félbevágom, a magokat eltávolítom. A ribizliket 1 kivételével leszedem a szárukról.

Egy pohárba teszek egy teáskanálnyi cukrot, ráhelyezem a gyümölcsöket,é s ráöntöm a vodkát. Egy ribizli füzért a pohár karimájára illesztek.

Beteszem a hűtőbe, hogy az egész jól lehűljön, és hogy az ízek összeérjenek.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére