Vörösboros ratatouille kolbásszal
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A hagymákat megpucolom. A vöröshagymát félbe, majd karikára vágom. A fokhagymát aprítom, az újhagymát, paprikákat karikára vágom.
A krumplikat megpucolom, s kockára vágom. A cukkinit, padlizsánt hosszában félbe, majd negyedbe vágom, felszeletelem, a paradicsomokat nyolcadalom.
A rozmaringot, kakúkkfűvet leszedem a száráról, a bazsalikomot aprítom. Az újhagyma és zeller szárakat 2 cm-es darabokra vágom.
Egy serpenyőben olíva olajon megpirítom a hagymákat, és a zellert, rádobom a paprikákat, a krumplit, majd a cukkinit és a padlizsánt, végül a paradicsomot.
Ráteszem a fűszernövényeket, fűszerezem. Belekerülnek az olíva és kapribogyók, a szeletelt kolbász, a darabolt újhagymaszárak.
Öntök rá vörösbort, és chili szószt, kis idő múltán elzárom a tűzhelyet. Tálalok.