Főoldal / Levesek / Zöldborsóleves csipetkével

Zöldborsóleves csipetkével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldborsóleves csipetkével

Zöldborsóleves csipetkével 1

Hozzávalók:

  • 50 dkg zöldborsó
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • vaj
  • húsleveskocka
  • liszt
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt fekete bors
  • chili paprika
  • tojás
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A vajon megdinsztelem a hagymát, hozzáadom az apróra vágott fokhagymát, megfuttatom a zöldségeket, majd beleteszem a borsót is.

Teszek hozzá egy kevés lisztet, megszórom paprikával, és felengedem vízzel.

Adok hozzá húsleveskockát, borsot, apróra vágott petrezselymet, chilipaprikát.

Meggyúrom a csipetkét. Amikor már majdnem megfőtt a leves, belemorzsolom.

Felforralom, és tálalok.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére