Főoldal / Sertés ételek / Zsebes karaj

Zsebes karaj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zsebes karaj

Zsebes karaj 2

Hozzávalók:

  • 1 kiló csont nélküli hosszú karaj
  • bors
  • magyaros fűszerkeverék
  • bacon szalonna
  • sajtszeletek
  • kolbász karikák
  • pirospaprika szeletek
  • vöröshagyma karikák
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A húst szeletelve felvágom, de úgy, hogy zsebeket vágok rajta. Nem vágom teljesen el csak bevágom.

Sózom, borsozom, fűszerkeverékkel bekenem, és egy éjszakát állni hagyom.

Másnap a zsebekbe teszek szalonnát, mellé vastag szelet sajtot,  karika hagymákat, kolbászkarikát, és pirospaprika csíkot.

A zsebeket így töltöm meg.

Utána hústűvel összefogom, és cserépedénybe szép pirosra megsütöm.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére