Zsuzsi szelet
Hozzávalók:A tésztához:
Krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit, a liszt és a szódabikarbóna kivételével, gőz felett habosra keverem. Amikor már habos, leveszem a gőzről és hozzáadom a szódabikarbónával elkevert lisztet.
Összegyúrom, és 4 lapot sütök belőle. Amikor a lapok kisültek, vékonyan megkenem őket barack lekvárral.
A krémhez a pudingot, a tejjel és a cukorral megfőzöm, és kihűtöm. A margarint a porcukorral habosra keverem, és a kihűlt pudinggal összekeverem.
A lekváros lapokat megtöltöm a krémmel.
A legfelső lapot is lekenem vékonyan lekvárral.
A 2 tojás fehérjét gőz felett 15 deka cukorral és az aromával kemény habbá verem.
Csillagcső segítségével feldíszítem.
Nagyon finom sütemény.