Főoldal / Szárnyas Ételek / Almás-sajtos csirkemell

Almás-sajtos csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Almás-sajtos csirkemell

Almás-sajtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 kiló filézett csirkemell
  • 2 közepes alma
  • 10 deka reszelt sajt
  • 2 tojás
  • 10 deka liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket félbevágjuk,de nem vágjuk teljesen szét, hanem szétnyitjuk, sózzuk, majd kicsit kiklopfoljuk.
Az almát apró vékony kis kockákra felvágjuk, a sajtot lereszeljük.

Az almát a sajttal összekeverjük. A kiklopfolt sózott hús szelet egyik felére rátesszük a sajtos almát tölteléket, majd ráhajtjuk a másik felét.
Hústűvel összetűzzük.

Lisztbe tojásba majd morzsába forgatjuk és lassú tűznél, nem túl forró olajban kisütjük.
Burgonyával, de rizs körettel is tálalható.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére