Baconos túróval töltött gombafejek
Hozzávalók:
A panírozáshoz:
A sütéshez:
|
|
Elkészítés:
A bacont, pórét és a füstölt sajtot apró kockákra vágjuk. A gombát alaposan megmossuk, szárait kiszedjük.
A bacont kipirítjuk és szűrőn lecsepegtetjük.
A túrót elkeverjük a tejföllel, póréhagymával, füstölt sajttal, baconnel, sóval /ha szükséges / és borssal.
A túrós krémet a gombafejekbe töltjük és 2-2 hasonló méretűt “összeragasztunk”.
A gombafejeket duplán bepanírozzuk /liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa / és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Tetszőleges köretet, tartármártást kínálhatunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!