Főoldal / Levesek / Borsos cukkini krémleves pirított kesudióval

Borsos cukkini krémleves pirított kesudióval

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Borsos cukkini krémleves pirított kesudióval

Borsos cukkini krémleves pirított kesudióval

Hozzávalók:

  • 1 db kicsi cukkini
  • 1 db krumpli 
  • 1 db vöröshagyma 
  • 2 gerezd fokhagyma
  • tej
  • őrölt fekete bors
  • olívaolaj
  • 10 szem kesudió
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A cukkinit és a krumplit darabolom, s megfőzöm.

Közben a hagymát aprítom, olívaolajon megdinsztelem. Hozzáadom a cukkinit és a krumplit, fűszerezem, öntök bele tejet. Botmixerrel összekeverem.

A kesudiót megpirítom, és aprítom.

Tálaláskor szórok rá borsot és kesudiót.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére