Csirke fasírt mozzarellával töltve
Hozzávalók:
A töltelékhez:
A panírozáshoz:
|
|
Elkészítés:
A zsemlét vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a darált húst, a tojásokat, az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. Ízlés szerint megsózzuk, és alaposan összedolgozzuk.
A tenyerünkbe veszünk egy adag fasírtmasszát, ellapogatjuk, majd a közepébe helyezünk egy kicsi mozzarella golyót, és teljesen becsomagoljuk a húsos masszába. Így járunk el az összes hozzávalóval.
Ha elkészültünk, akkor a golyókat felvert tojásfehérjébe majd a zsemlemorzsába forgatjuk.
Sütőben 200 fokon pirosra sütjük.(Forró olajban, és serpenyőben is kisüthető.)
Egyszerű, gyors étel ebédre vagy vacsorára.
Tetszőleges körettel, és salátával is tálalható.
Jó étvágyat kívánok!