Csirkével töltött padlizsán
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A filézett csirkemellet alaposan megmossuk, majd apró kockákra vágjuk. Sóval, borssal, apróra vágott tárkonnyal és petrezselyemmel fűszerezzük.
A padlizsánokat megtisztítjuk, félbevágjuk, majd kanállal kikaparjuk a belsejüket.
A felszeletelt hagymát kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a csirkemellet a felkarikázott paradicsommal, és félkészre sütjük.
A fehérbort lassan felforraljuk, majd a füstölt sajt kivételével beletesszük és felolvasztjuk az apró darabokra vágott sajtokat.
A félig kihűlt csirkéhez ütünk 1 tojást. Elkeverjük, és megtöltjük velük a padlizsánokat. Meglocsoljuk az olvasztott sajttal, végül ráreszeljük a füstölt sajtot.
Sütőben, mérsékelt hőfokon megsütjük. Párolt rizst adhatunk hozzá.
Beküldő: Maja