Csokoládés rolád
Hozzávalók:A piskótához:
A krémhez:
|
|
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a cukorral és a vízzel kihabosítjuk. Hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, majd beleforgatjuk a fehérjéből vert kemény habot.
Egy nagy tepsibe sütőpapírt teszünk. Rásimítjuk a masszát és 160-170 fokos légkeveréses sütőben kb.10 perc alatt megsütjük. Ha megsült, lehúzzuk róla a papírt és megtöltjük a csokoládés krémmel.
A pudingot a tejjel, kettő kanál cukorral és a kakaóporral felfőzzük. Amikor kicsit kihűlt hozzáadjuk a mascarponét a felvert tejszínhabot a diót és ízesítjük.
Ezzel a krémmel megtöltjük a tésztát, majd kívül is feldíszítjük vele.
Párórára hűtőbe tesszük, majd szeletelve kínáljuk.