Fokhagymás karajszeletek
Hozzávalók:
A páchoz:
A hempergetéshez:
A sütéshez:
A körethez:
|
|
Elkészítés:
A karajt felszeleteljük, és enyhén kiklopfoljuk. Mindkét oldalát besózzuk, és őrölt borssal megszórjuk.
A tojásokat, a tejfölt, a zúzott fokhagymát,és a piros paprikát összekeverjük egy tálban.
Beletesszük a hússzeleteket, lefedjük és egy éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük.
Sütéskor lisztbe mártjuk a bepácolt hús szeleteket és fedő alatt, felhevített étolajban kisütjük.
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és közepes darabokra vágjuk. Sós vízben megfőzzük. Leöntjük róla a vizet, majd margarinnal(vagy vajjal) és a tejjel összetörjük, pürésítjük.
A húst a burgonya körettel kínáljuk.