Gesztenyés élvezet
Hozzávalók:Az alaphoz:
A krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A darált kekszet a gesztenyemasszával, a rummal és a puha vajjal összedolgozzuk és egy szögletes tepsibe, vagy edénybe egyenletesen belenyomkodjuk. (kb.5-8 dkg gesztenyemasszát tegyünk félre a díszítéshez)
A pudingot a tejjel és 2 evőkanál cukorral sűrűre felfőzzük, majd félre tesszük hűlni.
A margarint a porcukorral kihabosítjuk, és apránként a kihűlt pudinghoz keverjük. A pudingos krémet a gesztenyés kekszes alapra simítjuk, majd megszúrjuk csokidarával vagy reszelt csokoládéval.
A tejszínt a cukorral és fixálóval kemény habbá verjük, és a krém tetejére simítjuk. A tetejét tejszínhab rózsákkal gesztenyemasszával és olvasztott csokoládéval díszítjük.