Főoldal / Egytálételek / Gombapörkölt csirkecsíkokkal

Gombapörkölt csirkecsíkokkal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombapörkölt csirkecsíkokkal

Gombapörkölt csirkecsíkokkal

Hozzávalók:

  • 20 deka gomba
  • 1 fej hagyma
  • egy fél csirkemell 
  • piros paprika
  • bors
  • tejföl
  • 1 kanál liszt
  • étolaj
  • 2 deci tejföl
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A gombát vékony szeletekre, a csirke mellet csíkokra vágom.
A hagymát olajon üvegesre párolom, hozzáadok egy kis kanál piros paprikát, és ráteszem húst, sózom, borozom,egy kevéske vizet öntök alá.

Amikor a hús kezd puhulni hozzáadom a gombát is. Addig főzöm amíg a hús megpuhul.

Ekkor 2 deci tejfölbe teszek egy kanál lisztet és egy deci vizet. Jól kikeverem és a gombás húst behabarom vele.

Rizzsel tálalom.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére