Gombás lecsó lecsókolbásszal
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A hagymát, paradicsomot, gombát aprítom, a paprikát, a kolbászt karikára, a szalonnát kockára vágom.
Egy nagy serpenyőben olajon megpirítom a szalonnát, majd hozzáadom a hagymát, a paprikát, később a paradicsomot, végül a gombát.
A legvégén pedig a kolbászt.
Tipp / megjegyzés:
Feleségem ma jött haza Münchenből a húgával, s az öccse is befutott Debrecenből. Még Bécs előtt leadta a nejem a rendelését, hogy csináljak egy nagy adag lecsót, de kikötötte, hogy ne legyen csípős. Szerencsére volt itthon minden hozzávaló, el is készítettem. Magamnak még tettem bele 3 db chili paprikát és chili szószt, hogy íze is legyen. Kenyérrel fogyasztottuk.