Harcsa burger
Hozzávalók:(3-4 személy részére)
|
|
Elkészítés:
Harcsafilét vagy lazacot kockára vágjuk és aprítógépbe tesszük.
A felaprított hagymát az 1 tk. felhevített kókuszolajon üvegesre pirítjuk. A kaprot finomra vágjuk és a hagymával, a citromlével, a tojással és a zúzott fokhagymával együtt az aprítógépben lévő halhoz adjuk és finomra aprítjuk. Ízesítjük sóval és borssal.
Kisebb méretű fasírtokat formázunk a masszából megforgatjuk gariban és felhevített ghíben ropogósra sütjük.
A cukkinit megmossuk, szeletekre vágjuk és felhevített olívaolajban kisütjük.
Összeállítjuk a burgert: Egy cukkiniszeletre helyezünk egy saláta levelet, ráhelyezzük a halfasírtot, erre jönnek a paradicsom és a lilahagyma szeletek.
Ízlés szerint tetejére is lehet tenni még egy sült cukkiniszeletet.