Főoldal / Egytálételek / Kecskesajttal töltött gombafejek paradicsommal és krumplival

Kecskesajttal töltött gombafejek paradicsommal és krumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kecskesajttal töltött gombafejek paradicsommal és krumplival

Kecskesajttal töltött gombafejek paradicsommal és krumplival

Hozzávalók:

  • 20 dkg kecskesajt
  • 0,5 pohár tejföl
  • 4 szelet bacon
  • 4 db nagy csiperkegomba
  • 4 db paradicsom
  • 8 db kicsi újkrumpli
  • kis marék petrezselyem
  • kis marék snidling
  • 1 szál újhagyma szárával
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • olívaolaj
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A zöldségeket megmosom. A paradicsomokat félbevágom, a gombák törzsét kitöröm.

A törzseket aprítom, egy tálba teszem, hozzáadom a kecskesajtot, tejfölt, aprított petrezselymet, snidlinget. Fűszereztem, és jól összekeverem.

A gombafejeket betekerem a baconnel, és megtöltöm a kecskesajt krémmel.

Egy nyél nélküli serpenyőt kiolajozok,és beleteszem a töltött gombafejeket.

Körberakom krumplival és paradicsommal. Az utóbbiakra is teszek egy kevés sajtkeveréket, fűszerezem.

180 C fokon, hőlégkeverésen megsütöm.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére