Marokkói csirkemell nyárson
Hozzávalók:A csirkenyárshoz:
Kukoricához:
|
|
Elkészítés:
A csirkemellet vágjuk falatnyi darabokra, és tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a fűszereket, és az olívaolajat, majd átkeverjük vagy átdörzsöljük át a csirkemelleket, hogy mindenhol érje a fűszer.
Pár órára vagy akár egy egész éjszakára tegyük hűtőbe,hogy pácolódni tudjon.
A csirkemellet nyársra húzzuk, és grillen 15perc alatt megsütjük.
A kukorica csöveket ízlés szerint darabokra vágjuk (de akár egyben is hagyhatjuk)
A vajat kicsit megolvasztjuk, majd vékonyan bekenjük vele a kukorica csövet.
Megszórjuk sóval, és grillen kb. 20percig sütjük.
Ha elkészült még adhatunk hozzá nagyobb adag vajat, ami szépen ráolvad a kukoricára.
Petrezselyemmel megszórva, a húsnyársakkal együtt tálaljuk.