Mogyorós brownie
Hozzávalók:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A csokoládét a margarinnal és a barna cukorral alacsony lángon felolvasztjuk. Majd félrehúzzuk a tűzről, hogy langyosra hűljön.
Hozzáadjuk a tojásokat és alaposan elkeverjük. Végül óvatosan beleforgatjuk a kakaóval elkevert lisztet, és a durvára darabolt mogyorót.
A tepsit béleljük ki sütőpapírral, majd öntsük bele a csokis masszát, és egyenletesen simítsuk el.
Előmelegített sütőben közepes hőfokon (170fok) kb. 25-30 percig sütjük. Kivesszük a sütőből, nehogy nagyon kiszáradjon a tészta.
A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd olvasztott csokoládéval és fél/egész/darabolt mogyoróval díszítjük. Ízlés szerint szeletelve, porcukorral meghintve kínáljuk.