Főoldal / Egytálételek / Rakott brokkoli gazdagon

Rakott brokkoli gazdagon

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rakott brokkoli gazdagon

Rakott brokkoli gazdagon tojással és kolbásszal

Hozzávalók:

  • 1 fej brokkoli
  • 5 db krumpli
  • 1 szál sárgarépa
  • 2 db vöröshagyma
  • 1/2 szál póréhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1 db hegyes csípős zöld paprika
  • kacsazsír 
  • 1 db tojás
  • 1 szál míves csípős parasztkolbász
  • tejföl
  • trappista sajt
  • füstölt sajt
  • őrölt fekete bors
  • chili
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, szeletelem.

A brokkolit rózsákra szedem, a vastag szárát szeletelem.

A répát szeletelem, a brokkolival együtt megfőzöm.

A vöröshagymát, póréhagymát, paprikát, paradicsomot és a kolbászt felszeletelem. A tojást megfőzöm, szeletelem. A sajtokat lereszelem.

Egy nyél nélküli serpenyőbe kacsazsírt teszek, rárakom a főtt krumplit, majd a répát és a brokkolit. Következik a tojás, a kolbász, a chili és a paradicsom.

Minden réteget sózok, borsozok, rakok rá tejfölt, és reszelek rá bőségesen sajtot.

A serpenyőt 180 C fokra előmelegített sütőbe (légkeverésen) teszem, a végén grill fokozaton megpirítom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére