Elmentem!Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével
Hozzávalók:
- 1 szelet afrikai harcsafilé
- 6 db krumpli
- 1 db vöröshagyma
- 1 db tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- vaj
- olíva olaj
- só
- citrom
- őrölt fekete bors
- vegyes savanyúság
|
Elkészítési idő: |
45 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
3 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Normál |
Laktózmentes: |
nem |
|
Elkészítés:
A krumplit felteszem főni héjában. A hagymát apróra vágom.
A filét 3 db-ba vágom, sózom borsozom, csepegtetek rá citromot. Bepanírozom.
A krumplit megpucolom, összetöröm, sózom borsozom, hozzákeverem a hagymát és a vajat, majd megpirítom.
A halszeleteket olajban megsütöm.
Tálalok, a tányérra helyezek 1 szelet halat, mellé egy kupac krumplit, és a savanyúságot.
A halra nyomok majonézt.
Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével 1.00/5 (1 értékelés)
Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.