Sajtos csirkesült gombás raguval
Hozzávalók:
A sütéshez:
A csirkecomb tetejére:
A körethez:
|
|
Elkészítés:
A gombás raguval kezdünk.
Étolajon megdinszteljük a felaprított hagymát. Megszórjuk fűszerpaprikával és egy-két kanál vízzel felöntjük.
Beletesszük a szeletekre vágott gombát és fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával, egy kis darált paprikakrémmel. Ezután hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot is. Kb. fél óra alatt alacsony lángon készre főzzük.
A csirkecombot sózzuk, majd paprikával elkevert lisztbe forgatjuk. Felhevített étolajban kisütjük.
Egy tepsibe tesszük a megsült combokat, rátesszük a paradicsom szeleteket és sajttal befedjük.
180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvad.
A húst, a gombás raguval és tarhonyával tálaljuk. De rizs vagy burgonya körettel is kínálhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!