Strasbourgi libamájkrémmel töltött tojás
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzöm, a héját eltávolítom, hosszában kettévágom.
A sárgáját kikanalazom, beleteszem egy keverő tálba, az aprított hagymát, fokhagymát, chilit, petrezselymet hozzáadom, fűszerezem, a vajjal, libamájkrémmel habosra keverem.
A paprikát félbevágom, kicsumázom, a paradicsomokat is félbevágom, a belsejét eltávolítom.
Egy tálra rakok jégsalátaleveleket, ráhelyezem a tojásokat, a paprikát és a paradicsomokat, megtöltöm őket a krémmel, nyomok rájuk piros aranyat.
Körberakom paradicsomszeletekkel. Petrezselyemmel díszítem.
Beteszem a hűtőbe.
Libazsíros, libatepertős zsemlével fogyasztottam