Főoldal / Egytálételek / Sütőben sült tócsni debrecenivel, sajtos almával

Sütőben sült tócsni debrecenivel, sajtos almával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sütőben sült tócsni debrecenivel, sajtos almával

Sütőben sült tócsni debrecenivel, sajtos almával

Hozzávalók:

  • 4 nagy burgonya
  • 3 pár debreceni
  • 4 alma, lehet bármilyen
  • 10 dkg trappista sajt
  • 1 tojás
  • kb 4 ek liszt
  • 1 nagy fej fokhagyma
  • só, bors
  • olaj
  • 10 dkg füstölt szalonna
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és nyersen lereszeljük.
Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, sót, borsot, egy megpucolt fokhagymát, kevés vizet és alaposan összekeverjük.

Előveszünk egy nagy tepsit és kiolajozzuk, majd a tócsniból kanalanként teszünk belőle, ellapítjuk.
A debrecenit kétfelé vágjuk és bevagdossuk, a tócsnik mellé pakoljuk.

Az almát megpucoljuk, felvagdossuk és a tepsibe tesszük, a lereszelt sajtot rátesszük.
A szalonnát felvágjuk és a tepsibe tesszük, készre sütjük.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére