Elmentem!Tejfölös halszeletek
Hozzávalók:
- 4 szelet szálka nélküli hal (személyenként 16 dkg)
- 2 fej hagyma
- 300 ml tejföl
- 50 ml fehér bor
- olaj
- só
- bors
- 50 dkg rizs
- 1,6 l víz
- 1 kávéskanál ételízesítő
|
Elkészítési idő: |
45 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
4 főre |
Gluténmentes: |
igen |
Nehézség: |
Egyszerű |
Laktózmentes: |
nem |
|
Elkészítés:
A halat sózom, borsozom.
A hagymát felszeletelem és az olajban megdinsztelem.
Beleteszem a halszeleteket és kissé megsütöm. Megfordítom és ráöntöm a boros tejszínt többet nem keverem csak rázogatom, hogy a halszeletek egészben maradjanak.
Közben megfőzőm a rizst.
Petrezselyemzölddel tálalom.
Vicuska1 (143 Recept)Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett.
Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.