Főoldal / Szárnyas Ételek / Tejszínes-kurkumás csirkecombok

Tejszínes-kurkumás csirkecombok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejszínes-kurkumás csirkecombok

Tejszínes-kurkumás csirkecombok

Hozzávalók:

  • 6-8 db csirkecomb (felső)
  • étolaj
  • egy fej vöröshagyma
  • paradicsom (3-4 db)
  • kurkuma (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • 200 ml főzőtejszín
  • apróra vágott kapor (ízlés szerint)
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkecombokat lebőrözzük és kicsontozzuk, majd megsózzuk. Hagymát megpucoljuk és vékony szeletekre, a paradicsomot pedig nagyobb kockákra felvágjuk.

Kevés olajon megdinszteljük a felvágott hagymát, majd beletesszük a kicsontozott csirkecombokat és fehéredésig sütjük mindkét oldalán. Kevés vízzel felöntjük, ízesítjük sóval, őrölt borssal, és kurkumával.
Fedő alatt készre főzzük (puhára). 5-10 perccel az elkészülte előtt ráöntjük a főzőtejszínt, beletesszük a kockára vágott paradicsomot és az apróra vágott kaprot. Kevergetjük míg teljesen elkészül.

Tésztával vagy rizzsel kínáljuk.

Értékeld a receptet

Tündi konyha (134 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére