Főoldal / Reggelik / Töltött bagett

Töltött bagett

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött bagett

Töltött bagett

Hozzávalók:

  • 2 db bagett
  • 10 dkg margarin
  • 10 dkg krémsajt
  • 5 dkg liszt
  • 2 dl tej
  • 10 dkg sonka
  • 2 szál újhagyma
  • 1 db piros húsú paprika
  • 1 db sárga húsú paprika
  • 3-4 db csemegeuborka
  • őrölt fehér bors
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tejből és a lisztből 5 dkg margarinnal besamelt főzünk.

A paprikákat, sonkát, uborkát, hagymát kis kockákra vágjuk.

A bagett végeit levágjuk. A bagetteket keresztben kettévágjuk, belsejüket kikaparjuk.

A besamelmártásba keverünk 5 dkg margarint és a krémsajtot, sózzuk, borsozzuk. Beleforgatjuk a kockákra vágott anyagokat, összekeverjük.

A tölteléket habzsákkal vagy kanállal a bagettekbe töltjük. Hűtőbe tesszük 1 órára, majd nem túl vékony szeletekre vágjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére